Polttarit, synttärit tai tyky-päivät 

Haluaisitko järjestää ystävällesi ikimuistoiset polttarit, synttärit tai saada vaihtelua yrityksesi tyky-päivään perinteisen viininmaistelun sijaan?

Paintball Games Oy järjestää elämyksellisiä värikuulapelitapahtumia yritys- ja yksityisryhmille pääkaupunkiseudulla. Paintball on virkistävä ohjelmanumero esimerkiksi tyky-päivään, erilainen tapahtuma yritysasiakkaille tai hauska pikkujoulujen aktiviteetti.  

Hupia koko illaksi – tilaa hauska paintball-paketti!

Järjestämme pelejä Vantaalla sijaitsevassa Paintball Parkissamme tai valitsemassasi, peliin soveltuvassa paikassa. Halutessanne saatte kauttamme kattavan ja tapahtumarikkaan paintball-paketin, johon voi pelin lisäksi kuulua mm. ruokailu, majoitus ja viihtyisät puitteet koko illalle.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Tilausravintola Kuninkaanlohet, Petikon Tilaussauna, Rantasipi Airport Hotelli ja Kovasen kuljetuspalvelut.

Pelipaikka jo valmiiksi mielessä?

Paintball-paikkana voi toimia vaikka oman mökin metsä tai yrityksen vapaa-ajanviettopaikka, kunhan metsikköä on noin hehtaari. Pelipaikan läheisyydessä tulisi lisäksi olla tarvittava määrä parkki- ja taukopaikkoja, vaatteiden vaihtotila sekä WC.

Paintball-paketti sisältää:

  • Maastohaalarit
  • Suojamaskit, joissa on kaksois huurtumaton linssi jotka suojaavat silmät, kasvot ja korvat. Alle mahtuvat myös silmälasit.
  • Tippmann-puoliautomaati ase ja 200 kuulan lipas
  • Päähineet/kaulasuojat ja hansikkaat
  • Ammattitaitoiset ohjaajat, jotka varmistavat pelin sujumisen ongelmitta
  • Paketti 1, sis. 500 palloa: 45€ / pelaaja
  • Paketti 2, sis. rajaton määrä palloja: 60€ / pelaaja
  • Minimi osallistujamäärä on 8 henkilöä tai 360 euroa

Grillikota on käytössä ilman lisämaksua pelin jälkeen.
Omia aikuisten juomia voi nauttia.

Pakettia voidaan muuttaa ryhmäsi tarpeitten mukaan. Pakettiin voidaan lisätä mm. tarjoilu, sauna, kuljetukset, ruokailut ja metsämajoitukset. Tutustu pelihintoihin tarkemmin»

Jos haluat järjestää ikimuistoiset polttarit, synttärit tai vaikkapa tyky-päivän, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä